XS
SM
MD
LG

Savić odveo IMT u Prvu ligu Srbije

IMT, Novi Beograd

Novobeogradski IMT od danas je član Prve lige Srbije. Ekipa koju je jesenas preuzeo Boris Savić, nekadašnji trener Zvijezde 09 i Jedinstva iz Žeravice, odlukom Fudbalskog saveza Srbije da okončan šampionate u nižim rangovima se preselio u Prvu ligu Srbije.

Oni su inače bili ubjedljivi u Srpskoj ligi, grupa Beograd i imali su 40 bodova. Čak 11 više od drugoplasirane Zvezdare.  

-Ekipu sam jesenas. Cilj nnam i jeste   bio plasman u Prvu ligu. Klub je odlično organizovan. Imamo sjajne uslove. Naš teren je jedan od najboljih terena u Beogradu, tu je  i teren sa veštačkom travom ,balonom. Ekipa  nam je sastavljena od velikog broja mladih igrača.  Samo trojica su  starija od 23 godine. Imamo odličnu saradnja sa Čukarickim, a u našem timu je nekoliko igrača pozajmljenih od Čukaričkog. Sportski direktor je inače iz Foče rodom, Rade Dunjić.  Napravio je jedan klub koji napreduje iz dana u dan.Cilj je i da u Prvoj ligi igramo lep fudbal, da budemo prepoznatljivi i ako nam se ukaže šansa za nešto više sigurno ćemo je iskoristiti.Mi već treniramo tri  dana, a  treniraćemo do 15. Juna, posle čega ćemo dati pauzu od dve nedelje i krećemo pripreme za Prvu ligu, rekao je za naš portal Boris Savić.