XS
SM
MD
LG

Kamerama ''zabranjen ulaz'' u Džordanovo carstvo

Majkl Džordan

Dokumentarni film "Posljednji ples" koji je snimljen o Majklu Džordanu izazvao je razne komentara, a još uvijek je ostalo da se prikažu četiri epizode.

Džordan je odlučio da govori o mnogim stvarima iz svoje karijere, ali i privatnog života. Navijači su mogli vidjeti dosta toga što nisu znali o jednom od najboljih košarkaša svih vremena.

Reditelj ovog dokumentarca Hason Hehir nedavno je izjavio da će naredne dvije epizode izazvati haos. One će biti prikazane za dva dana, a kriju dosta toga o Džordanu što niko skoro nije znao.

I sam Hehir bio je iznenađen što je Džordan uopšte pristao da se sedma epizoda prikaže zbog svega što je otkriveno o njemu. No, pored toga Hehir je otkrio još jednu zanimljivu stvar o Džordanu.

Naime, on je razgovor s Džordanom snimao u tri različite kuće, a sada je otkrio da niti jedna od njih ne pripada legendarnom košarkašu Čikago Bulsa.

Džordan je tokom snimanja imao samo jedno pravilo, a to je da se ništa ne snima u njegovoj kući. On živi u gradiću Jupiter na Floridi gdje ima svoju vilu, ali je Džordan zabranio da se film snima u njegovoj kući.

Legendarni košarkaš nije htio da pokaže svoje luksuzno imanje koje je smješteno u resortu golferskog kluba "The Bear's". Džordan je poručio da ne želi da ljudi vide raskoš u kojem živi, te da jednostavno želi neke stvari ostaviti samo za sebe i svoje najbliže.

Izvor: AntenaM