XS
SM
MD
LG

Vlasenica spremna za prvu provjeru

Povratnik u drugoligaško društvo, Vlasenica,  danas će odigrati prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za predstojeću sezonu. Prvi gost na vlaseničkom Gradskom stadionu biće Budućnost iz Pilice.

FK Vlasenica

„Nakon sedam dana treniranja, mislim da smo spremni i za prvu probu, pa ćemo odigrati i prvu pripremnu utakmicu. Ugostićemo ekipu piličke Budućnosti  koja nam je uvijek bila veliki rival, a ne sumnjam da će tako biti i u sezoni koja je pred nama.  Ovo je prilika da treneri obje ekipe isprobaju sve svoje snage, a rezultat je nešto što je u drugom planu“, kazao je za naš portal Đuro Vuksić, predsjednik FK Vlasenica.

On je istakao da su, u skladu sa trenutnom situacijom, u ovom klubu preduzeli sve neophodne mjere kao bi se zaštitilo zdravlje svih aktera ovog susreta.

„Izvršili smo dezinfekciju prostorija i trehničkog prostora, obezbijeđena su dezinfekciona sredstva i članovi obje ekipe će biti obavezni da dezinfikuju ruke, a kako bi se spriječio bliži kontakt, presvlačenje igrača će biti omogućeno u nekoliko odvojenih prostorija.  Apelujem na naše navijače koji će biti na utakmici da  poštuju propisane mjere, da drže distancu i koriste zaštitne maske,  a mi ćemo svakako voditi računa da se ne naruši broj koji je propisan odredbama Republičkog štaba za vanredne situacije“, naveo je Vuksić.

Utakmica između drugoligaških rivala Vlasenice i Budućnosti iz Pilice počinje u 17.30 časova.