XS
SM
MD
LG

Kabelovci drže predavanje novajlijama

Trener Zoran Vasiljević, FK Kabel - foto: lična arhiva

Kabel je na pleća oborio i drugog novajliju i sa maksimalnim učinkom u prva dva kola nagovestili reprizu prošle sezone. Posebno su bili uspešni na strani kada su zabeležili seriju od sedam vezanih pobeda. Ambicioznom domaćinu iz Kraljeva uzeli su meru, tek da se zna ko je stariji prvoligaš.

- Ušli smo u prvenstvo iskusniji, zreliji i mudriji za jednu godinu. Znali smo da je Sloga bila pod pritiskom i imperativom prve pobede na svom terenu, i to je nama išlo u prilog. Svaki bod osvojen na strani je sladak i zlata vredi. Kraljevčani su krenuli ambiciozno, ali smo ih na vreme osujetili jedanaestercem već u drugom minutu. Činjenica je da je rival imao više loptu u nogama, napadali su jalovo i uglavnom su se akcije završvale na 20-25 metara od našeg gola, tako da je golman Brać ostao neocenjen - prepričava nam utiske sa utakmice trener Zoran Vasiljević.

U nastavku Kabel je osvežio redove sa Žuniorom i Karaćem koji je postigao drugi pogodak. Poznati stručnjak je mišljenja da je liga izgubila na kvalitetu i da je razvodnjena, jer je dosta igrača, naročito mladih nastavilo karijeru u nekom od superligaša.