XS
SM
MD
LG

Milija Žižić poručuje pred derbi: Živim od rada i dogovora, to me interesuje

Trener Zoran Vasiljević, FK Kabel - foto: lična arhiva

Na osnovu parova trećeg kola prvenstva Prve lige Srbije, za derbi kola proglasili smo utakmicu u Pirotu, između Radničkog i RFK Grafičara. U beogradskom prvoligašu su saglasni sa našim predlogom i naglašavaju da su taj status zaslužili, ali da ne treba spavati na lovorikama.

- Odlazimo u fudbalski grad, i šteta je što će opravdano izostati poseta navijača. Očekuje nas iskusan i kvalitetan protivnik, koga poštujemo. Radnički je u prethodna dva kola mogao imati maksimalan učinak. Protiv Sloge su izdominirali, delimično da, delimično ne, ali su u Sremskoj Mitrovici pokazali karakter. Velikog udela u kreaciji igre ima kolega Dejan Čelar. Kao Radnički, i mi smo pokazali kontinuitet uspešnih igara, kako u Srpskoj, tako i u Prvoj ligi i ubeđen  sam da ćemo prisustvovati kvalitetnoj i neizvesnoj utakmici - uveren je strateg "ljubičastih" Milija Žižić.

- U prošloj sezoni bili ste uspešniji u dva duela, može li da se ponovi sličan epilog? - Ja ne priželjkujem rezultat, težimo da primenimo naš pristup igri kvalitet. Rezultat je sudar dve filozofije i načina rada. Živim od rada i dogovora, to me interesuje - poručuje poznati stručnjak.