XS
SM
MD
LG

Trayal lako prima a teško daje golove

Foto: facebook.com/fktrayal

’’Da bi pobedio moraš da daš gol, a da ne izgubiš da ne primiš’’ floskula koje se drži trener Trayala Goran Lazarević u osvrtu na utakmicu i poraz u Vranju.

- Lako primamo a teško dajemo golove - definicija je ukratko igre i poslednjih neuspeha u prvenstvu. - Posle 20 minuta trebalo je da bude bar 3:0 za nas. Poništen nam je regularan gol, i promašili smo dve "mrtve šanse". Generalno je svaka utakmica slična, napravimo nedopustivo mnogo individualnih grešaka i primimo naivne golove, i to psihološki ubija. Bukvalno poklanjamo golove, a to protivnici surovo kažnjavaju. Moramo biti sportski bezobrazni kako bi načinili pomak u odnosu prema igri - poručio je Lazarević, i ističe da su preokret domaćinu donela trojica najboljih pojedinaca Stevanović, Dimitrov i Radočaj.

Naredni protivnik biće najprijatnije iznenađenje prvenstva Budućnost iz Dobanovaca. - Budućnost se dosta pojačala superligaškim igračima, da pomenen Janića iz Inđije, krilnog napadača Ilića, Smiljanića iz Rada, Dobrijevića, kapitena Lučića… Prava su takmičarska ekipa. Igraju čvrsto, tvrdo, mogu svakog da dobiju i da greške svedu na najmanju meru - referiše Lazarević.