XS
SM
MD
LG

Rudar osvajač kupa GFS Doboj (FOTO)

Rudar Stanari osvajač kupa GFS Doboj

PRIDJEL DONJI – Fudbaleri Rudara iz Stanara osvajači su Kupa GFS Doboj. Oni su u finalu bili bolji od domaće ekipe OFK Pridjel rezultatom 2:1.

Rudar je u vođstvo doveo Borko Marić u 26.minutu. Isti igrač je povisio na 2:0 u 62.minutu. Domaći do gola stižu u 78.minutu a strijelac je bio Ozrenko Nikolić. Ali više od toga nisu mogli i Rudar je zasluženo osvojio trofej.

Na finalnoj utakmici prisustvovali su  gosti iz svijeta sporta i politike. Tu su bili gradonačelnik Doboja Boris Jerinić i načelnik opštine Stanari Dušan Panić, kao i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Goran Jerinić. Medalje i pehare uručili su gradonačelnik Doboja Boris Jerinić i predsjednik Gradskog fudbalskog saveza Doboj Miroslav Kršić.

-Kup takmičenje opravdalo epitet najmasovnijeg jer je učesće u kupu GFS Doboj 2020 uzelo 16 ekipa. Kompletno takmičenje je prošlo u sportskom duhu i nije bilo nikakvih problema u samom organizacionom niti takmičarskom dijelu. Zahvalnost OFK Pridjel koji su preuzeli organizaciju finalne utakmice, a jos veća draž je odigravanje finalne utakmice pod reflektorima. Vremenski uslovi nisu bili najbolji za vrijeme igranja, ali i pored toga sve je prošlo bez problema u jednoj borbenoj utakmici finalista.Ovom prilikom želim istaći da smo sada sigurni da nismo pogriješili da se Kup GFS doboj 2020 igra, a sve ćemo uraditi da ovo takmičenje omasovimo već naredne godine, kao i da za pobjednike obezbjedimo skromne nagrade, da li novčane ili u sportskoj opremi. Takodje zahvalnost i gradonačelniku  Doboja Borisu Jerinicu na podršci i posjeti finalnoj utakmici. –rekao je Miroslav Kršić predsjednik GFS Doboj.

Zlatne medalje i pobjednički pehar za Rudar osvojili su: Jovica Dragičević, Dajan Vidović, Slađan Lazić, Željko Šetušić, Žarko Stokić, Lazar Kovačević, Toni Danilović, Borko Marić, Danijel Ristić, Boban Vasić, Rusmir Ćepalović, Danijel Iličić, Dean Iličić, Rajko Radić, dragan Stevanović, Radojica Maksimović.

OFK PRIDJEL – RUDAR 1:2 (0:1)

Strijelci: 0:1 Marić u 26, 0:2 Marić u 62, 1:2 Ozrenko Nikolić u 78.minutu. Stadion: „Bare“. Bez publike. Sudija: Goran Ilić (Doboj). Pomoćnici: Slaviša Gligorić i Bojan Jović (oba iz Doboja). Četvrti sudija: Marinko Cvjetković (Petrovo). Delegat: Slavko Pančić (Doboj). Žuti kartoni: Janjanin, Dario Blagojević (OFK Pridjel), Vidović, Ćepalović (Rudar).

OFK PRIDJEL: Sejmenović, Kitić, Dario Blagojević, Igor Kršić, Dostanić (od 72.minuta Ozrenko Nikolić), Popović (od 64. Momir Petrović), Zoran Lazić, Mitrović, Janjanin, Marković, Slobodan Petrović.

RUDAR: Dragičević, Vidović, Slađan Lazić, Šetušić, Stokić, Kovačević, Danilović, Marić, Ristić (od 87.minuta Radić), Vasić, Ćepalović (od 85. Danijel Iličić).

Igrač utakmice: Borko Marić (Rudar)

 

Sudije i delegat