XS
SM
MD
LG

Leskovčani zadovoljnio remijem, sledi još jedan okršaj sa ekipom iz ''donjeg doma''

Saša Mrkić trener GFK Dubočice - foto: facebook.com/fkdubocicaleskovac

Leskovčani, specijalisti za nerešene rezultate, ni u duelu sa Slogom nisu izneverili svoje opredeljenje. U GFK Dubočici objektivno sagledavaju razvoj događaja na terenu i smatraju da više od boda nisu mogli osvojiti.

- Zadovoljan sam rezultatom, mada su svi očekivali novu pobedu. Nije bilo realno, pogotovu ako se osvrnem unazad i vidim koliku je bila  potrošnja energije kod mojih  igrača u prethodnim mečevima. Svedok sam da su na svakoj utakmici davali, ne sto nego više od 120 posto, tome treba dodati povrede i rovite pojedince. Kad se sve to sabere rezultat je realan. Liga je dosta zahtevna i ujednačena i klubovi su sabijeni na tabeli i deli ih bod ili dva - objašnjava trener Saša Mrkić koji je preporodio novajliju od kad je seo na klupu leskovačkog prvoloigaša, i poslednjih šest kola su bez poraza.  

Sloga se u Leskovcu predstavila kao čvrsta i homogena ekipa koja zna da igra na rezultat. Nisu se puno otvarali, niti im je domaćin dozvoljavao da se previše razmahnu.

U narednom kolu GFK Dubočica će odmeriti snage protiv još jednog novajlije koji se grčavito bori za opstanak.  - Odlazimo u Sremsku Mitrovicu na megdan jednoj tvrdoj i korektnoj ekipi. Uočio sam da im je glavno oružje prekid, korneri i slobodni udarci, i ne razlikuju se puno od ostalih rivala po načinu igre. Zbog pritisaka lakše igraju na strani nego kod kuće, ali to ništa ne mora da znači. U ligi nema puno otvaranja, nema razmišljanja, jer ko to čini ne piše mu se dobro  -  uverava nas Mrkić dobar poznavalac prilika u ligi. Za duel sa Radničkim Mrkić će imati na raspolaganju tandm napadača Jovanovića i Mitrovića.