XS
SM
MD
LG

Lider promašio dva penala i izgubio,l Hal preuzeo prvo mjesto

Foto: EFL.com

U subotu je odigrano 27. kolo u ligi 1 a bilo je dosta uzbuđenja.

Lider na tabeli, ekipa Linkolna, doživio je poraz. Bolji od Linkolna bio je Donkaster a Roversima je tri boda donio Ričards. Treba reći da je Linkoln mogao do preokreta jer su u drugom poluvremenu Grent i Skuli promašili po penal. Poraz Linkolna iskoristio je Hal. Hal je golom Dokertija savladao Svindon te je sada novi lider.

Sanderlend je odigrao 2-2 sa Džilingemom u sjajnom susretu. Megidi je donio vodstvo Sanderlendu a Mekdonald je donio izjednačenje gostima. Lidbiter je potom promašio penal ali je naletio na odbijenu loptu i donio novo vodstvo Sanderlendu. Ipak, golom Grehema, gosti su došli do 2-2. Šruzburi je savladao Piterboro sa 2-0 a oba gola dao je Čepmen.

U ostalim susretima postignuti su sledeći rezultati. Kru i Ipsvič odigrali su 1-1. Plimut i Akrington odigrali su 2-2. Oksford je savladao Flitvud sa 1-0, Ročdejl Bristol Roverse u gostima sa 2-1 dok su MK Donsi savladali Vimbldon sa 2-0.

Hal i Linkoln imaju po 48 bodova dok Donkaster ima 45 bodova. Na dnu su Svindon i Vigan sa po 21 bodom dok Barton ima 16.