XS
SM
MD
LG

Poraz Voždovca na gostovanju Vojvodini

FK Voždovac

Fudbaleri Voždovca izgubili su od Vojvodine sa 2:0 na stadionu Karađorđe. Strelci za domaću ekipu bili su Vukadinović i Bojić.

Pehovi sa povredama od starta su osujetile Zmajeve, najpre se Janković povredio u 19. minutu. Nekoliko minuta kasnije zamenio ga je Vujnović koji se očigledno nije dovoljno oporavio od povrede i morao je da izađe posle samo sedam minuta u igri. Imao je Voždovac svoje šanse, ali je Vojvodina pokazala individualni kvalitet i na kraju uzela sva tri boda.

Gospodin Jovan Damjanović na konferenciji za medije istakao je da nije zadovoljan rezultatom, ali da je ovaj mladi tim pokazao svoje kvalitete.

Čestitam ekipi Vojvodine na zasluženoj pobedi! Ušli smo dobro u utakmicu, kontrolisali smo situaciju, posebno sa loptom. Imala je Vojvodina svoje šanse, ali su nas poremetile povrede na početku utakmice. To nas je izbacilo iz ritma, odustali smo privremeno od plana koji smo prvobitno napravili. U drugom poluvremenu smo takođe pokušali da kontrolišemo stvari, izlazili smo visoko, ugrožavali smo gol protivnika, ali je Vojvodina uradila ono što najbolje radi. Postigli su gol na startu drugog dela igre, a onda i u završnici meča i zasluženo na kraju pobedili. Čestitam mojim momcima na borbi i zalaganju“, zaključio je Damjanović.