XS
SM
MD
LG

Najava 31. kola Čempionšipa

Foto: Sky Sports

Ovog vikenda pred nama je 31. kolo Čempionšipa. Biće opet interesantno a najzanimljivije ečeve ćemo najaviti.

Kolo u petak otvaraju Votford i Derbi. Votford je trenutno četvrti dok je Derbi na 17. poziciji. Međutim, Votfordu neće biti lako. Derbi ima dvije vezane pobjede na gostovanjima kod ''Stršljenova'' i sigurno će pokušati nastaviti taj niz. U mečevima ovih ekipa obično bude i mnogo golova tako da bi vrijedilo odgledati njihov meč.

Program u subotu otvaraju Koventri i Brentford. Domaći se muče dok je Brentford na drugoj poziciji. Ekipa Tomasa Franka bila je i prva ali su doživjeli dva vezana poraza i pali su na drugo mjesto. Međutim, u ovaj meč ulaze kao veliki favoriti. Nikada do sada nisu izgubili od Koventrija i nadaju se nastavku te serije.

Najviše mečeva se igra od 16h. Reding Veljka Paunovića dočekuje Midlzbro. Budući da je Boro osmi sa osam bodova manje od Redinga, ovo će biti izuzetno bitan meč u borbi za plej of. Eventualnom pobjedom, Reding bi napravio ogroman korak ka ulasku u plej of. Neće im biti lako jer je Midlzbro dobio poslednja dva meča na ''Madejskom''. Međutim, Paunović je već par tradicija porušio pa nije nemoguće da sruši i ovu mini tradiciju.

U istom terminu Norič dočekuje Roterama i tu se očekuje njihova lagana pobjeda. Svonsi i Bormut imaju teška gostovanja kod Hadersfilda, odnosno Kvins Parka i biće za njih važno da dođu do bodova na pomenutim gostovanjima.