XS
SM
MD
LG

Spartak ŽK gostuje u Nišu

Nakon dva poraza, Spartak Ždrepčeva krv u narednom kolu gostuje ekipi Radničkog iz Niša u okviru 24. kola Ling long Super lige. Utakmica je na programu u subotu 27. februara sa početkom od 14:00 časova. 

Utakmicu je najavio pomoćnik šefa stručnog štaba Savo Pavićević koji se prvo osvrnuo na poslednju utakmicu koju je Spartak izgubio od Crvene Zvezde sa 2:1. – Mnogo smo očekivali od te utakmice. Mislim da su momci zaslužili bod da uzmu iz tog duela. Jako smo se istrošili na tom meču i psihički i fizički, ali svesni smo da se moramo okrenuti narednim obavezama. Jako dobro su radili protekle nedelje i očekujem da se vratimo sa pozitivnim rezultatom iz Niša. Nažalost povredio se Stefan Milošević, koji nam je bitan za igru. Male probleme ima Mile Savković, ali očekujem da se stavi na raspolaganje šefu struke. Ekipu Radničkog iz Niša vodi odlični trener, Vladimir Gaćinović i možda je u ovom trenutku to i najveći problem za nas jer puno zna o našoj igri i o svakom pojedincu koliko može. Radnički ima kvalitetne pojedince, igraju napadački, dosta agresivno. Mislim da imamo odgovor za tu igru. Naša ekipa ima kvalitet posebno kada smo spremni i igramo kompaktno i maksimalno motivisano.   

Novajlija Nikola Furtula strelac prvog gola protiv Crvene zvezde - očekuje nas tvrda utakmica sa puno tempa protiv narednog rivala. Iako smo vezali dva poraza atmosfera je dobra u ekipi. Izvukli smo pouke i idemo po tri boda u Niš.