XS
SM
MD
LG

Mačva sutra gostuje u Novom Pazaru

Šef stručnog štaba FK Mačva, Alfred Jermaniš

 
U okviru 24 kola Linglong Tire Super lige Srbije, šabačka Mačva gostuje ekipi Novog Pazara.
Utakmica se igra u subotu od 14:00 časova na gradskom stadionu u Novom Pazaru a na prvom programu TV Arena Sport obezbeđen je multiprenos.

Šef stručnog štaba FK Mačva Alfred Jermaniš očekuje tešku i zahtevnu utakmicu sa Novim Pazarom, koji u svojim redovima ima kvalitetne i iskusne igrače.
"Oduvek sam znao da je Šabac grad sporta i da je po tome prepoznatljiv, zato mi je i drago što sam ovde. Analizirali smo sutrašnjeg protivnika a dobio sam dosta informacija od Ivana Obrovca i Luke Markovića, koji su igrali u Novom Pazaru. To je ekipa koja najbolje igra na domaćem terenu ali nama ne pada na pamet da se predajemo u napred, probaćemo da ostanemo neporaženi. U ekipu se vraća Ortiz i svi osim povređenog Adamovića konkurišu za najbolji sastav."

Ivan Obrovac, iskusni fudbaler Mačve, nekoliko godina je igrao u Novom Pazaru.
"Skoro tri godine sam igrao u Novom Pazaru i te godine su mi ostale u veoma lepom sećanju, pre svega zbog sjajne publike. Šteta što će tribine biti prazne, to je veliki motivacioni faktor za svakog igrača da igra pred takvom publikom. U pitanju je teško gostovanje, na vrućem terenu, daćemo sve od sebe da dođemo do dobrog rezultata."
 
PR Zoran Divljaković