XS
SM
MD
LG

Najava 36. kola Čempionšipa

Foto: Sky Sports

Pred nama je 36. kolo Čempionšipa. Kao i svako i ovo kolo donosi mnogo zanimljivih mečeva.

Kolo otvaraju Blekburn i Brentford u petak u 20:45h. Blekburn je u sredini tabele. Ne mogu ni gore ni dole i biće to još jedna sumorna sezona za nekadašnjeg šampiona Engleske. Brentford je u plej of zoni ali i u velikom padu. Ovde žele da se vrate na pravi put. Međutim, u poslednjih devet mečeva dobili su samo jednom Roverse a ni sada im neće biti lako slaviti na ''Ivud Parku''.

Program u subotu otvaraju luton i Svonsi u 13:30h. Luton je u sredini tabele i ne bi trebali imati prevelikih problema oko opstanka dok se Svonsi bori za direktnu promociju. U poslednjih šest mečeva nisu gubili od Lutona i poslednji poraz doživjeli su prije 19 godina. Vidjećemo da li će se ta tradicija nastaviti.

Od 16h igra se nekoliko zanimljivih mečeva. Reding Veljka Paunovića gostuje kod Notingema. Notingem je 17. dok je Reding i dalje u plej of zoni i peti su. Na poslednja četiri meča protiv Foresta nisu izgubili a radovati Paunovića može i bolja forma njegove ekipe. Djeluje da će ostati barem neporaženi a nije nemoguće ni da pobijede.

Jedan od najzanimljivijih mečeva biće duel Kardifa i Votforda. Kardif ima 11 mečeva bez poraza od dolaska Mika Mekartija. Mekarti je bukvalno napravio čudo sa prilično limitiranom ekipom i doveo ih je u borbu za plej of. Votford je trenutno drugi i igraju dobro. Veoma je bitan meč i pobjednik će doći do bitna tri boda.

Poslednji meč u kolu igraju Šefild Venzdej i Norič u nedelju u 13:15h. Kako sada stvari stoje i jedni i drugi će promijeniti rang. Šefild će u Ligu 1 a Norič u Premijer ligu. Norič igra odlično i djeluje da će rutinski dobiti ovaj meč.