XS
SM
MD
LG

Pazarci u krizi rezultata

Detalj sa meča - foto: facebook.com/fknovipazar.zvanicna

Novi Pazar je na trenutak zastao sa serijom povoljnih rezultata, i dva vezana poraza unela su nespokoj u redove superligaša pored Jošanice. Neuspeh protiv Čukaričkog, i pobede konkurenata, vratili su ih ispod crte, među ugrožene klubove. U osvrtu na poslednje rezultate, trener Davor Berber primetio je da su ugroženi klubovi ušli u formu, za razliku od onih gore, koji su relativno zadovoljni postignutim. Poraz od Beograđana objašnjava rečima da ih je prvi, odnosno izjednačujući gol rivala poremetio, uprkos igraču više u zadnjih pola sata.

- Dobro smo ušli u meč, taktički ih iznenadili, stvorili tri izgledne prilike i dali gol. Čukarički gol kao da je osvestio, trgli su se i na individualni kvalitet uspostavi ravnotežu. Našom inertnošću, omogućili smo Saviću da evro golom izjednači rezultat. Gol je njih vratio u igru, nas poremetio i kao da smo psihički pali. Težili smo da se vratimo na pravi kolosek i pokušamo da se nadigravamo sa rivalom. Zbog posta, odnosno ramazana, i iscrpljenosti zamenio sam Delimeđca i Islamovica, sa ofanzivnijim Perićem i Hadžibulićem. Međutim oni su se dobro branili sa devet igrača i u kontrama nas ugrozavali. Za dva minuta dali su dva brza gola i odveli utakmicu na svoju vodenicu - objašnjava Berber dešavanja na terenu.

Kaže da su psihološki pali, i u preostalih 13-14 minuta nisu imali rešenje u ofanzivnim akcijama. Berber napominje da nije u pitanju kriza igre, nego rezultata, i nada se da će već protiv Zlatibora biti pravi.