XS
SM
MD
LG

Tri pobjede na “Dragan Mance kupu” u Beogradu

 

Reprezentacija Republike Srpske (“U-12”) sastavljena od dječaka rođenih 2009. godine ostvarila je, prvog dana takmičenja na tradiciopnalnom međunarodnom takmičenju “Dragan Mance Kup”, stopostotan učinak – u tri utakmice zabilježila je isto toliko pobjeda uz gol razliku 19:2.

Izabranici selelktora Veljka Cvijetinovića na otvaranju turnira u svojoj kategoriji pobijedili su Kumanovo iz Sjeverne Makedonije sa 5:1, a strijelci za Republiku Srpsku su bili sve razlićiti strijelci: Aleksandar Šarčević, Matej Strika, Matej Deket, Nikola Tešić i Veljko Savanović. U drugom kolu protiv tima Poleta iz beogradskog naselja Dorćol rezultat je bio 4:1, tri pogotka postigao je kapiten Deket, a jedan Veljko Savanović. U trećoj utakmici današnjeg programa Republika Srpska je postigla više golova nego u prva dva meča i zabilježila više nego uvbjedljivu pobjedu protiv Proletera iz banatskih Karlovaca – 10:0. Golove su dali: Matej Deket 3, Andrija Pejaković 2, Aleksandar Ciganović 2, Niloka Tešić, Ognjen Vukelić i Matija Grahovac.

U subotu reprezentaciju Republike Srpske očekuju još dvije utakmice u A grupi, od 11 časova igra protiv Nekst Levela iz Ohrida i onda, najvjerotvatnije sa ekipom “Gol” za prvo mjesto u grupi (prenos na Sportklubu). Ovi mečevi su na programu u 11 i 16 časova. U slučaju prolaska u osminu finala Republika Srpska će igrati od 18.30 časova.

Četvrtfinale, polufinale i finale su na programu u nedjelju.

Ostali fotosi: