XS
SM
MD
LG

Startovao sa pripremama novi prvoligaš Timok 1919

Vojkan Rajčić, trener Timoka - foto: FK Timok 1919/lična arhiva

Juče je novi prvoligaš Timok 1919 startovao sa pripremama. Na prvoj prozivci treneru Vojkana Rajčiću javilo se 25 fudbalera. Od poznatih lica tu je povratnik iz OFK Beograda Ivica Jovanović i četvorica mlađih igrača na probi. Takođe, nekolicina internacionalaca će testirati svoje mogućnosti pred stručnim štabom Zaječaraca. 

- Moramo se pojačati u svim linijama, u zadnjoj liniji, u vezi, na bočnim pozicijama, posebno na levoj strani. Potrebni su nam formirani igrači, po mogućstvu koji su igrali Superligu. Imamo odličnog golmana i talentovanog napadača Roševića koji je odlučio protekli baraž, i prvog strelca ekipe Dragićevića, tako da na tim pozicijama imamo kvalitetna rešenja. Najvažnije je da smo sačuvali kompletan igrački kadar. Uvodni deo posvetili smo vežbama na sticanju snage i taktici. Već naredne sedmice pojačava se intenzitet rada, prelazimo na dvodnevni rad - navodi trener Vojkan Rajčić i dodaje da do odlaska na desetodnevne pripreme na Zlatibor (16. 07.) mora se znati sastav iz kojeg treba da se iskristališe najbolja jedanaestorica.

Rajčić će u Radu pomagati prvi saradnici Goran Stanković, Trujkić, trener golmana Ivan Đorđević i Ivan Nanić, zadužen za kondiciju. Na stadionu ispod Kraljevice, na glavnom terenu promeni će se kompletna podloga, a ekipa će trenirati na preostala četiri terena.