XS
SM
MD
LG

Hrabro Vožde, po bodove na Brdo!

Fudbaleri Voždovca, gradskim derbijem otvaraju novu sezonu! Izabranici Predraga Rogana, u petak od 17 časova i 55 minuta gostuju ekipi Čukaričkog.

Posle turbulentno završene prethodne sezone i rezultata koji po prikazanoj igri, posebno u prvom delu šampionata nije pripadao Zmajevima, vreme je za novi početak, uz energiju koja je pred kraj prvenstva sačuvala mesto u eliti.

Šef struke gospodin Predrag Rogan istakao je da Čukarički ima ulogu favorita, ali njegov tim na Brdo ide sa jasnim ciljem.

Gostujemo jednoj izvanrednoj ekipi koja ove sezone igra i na evropskoj sceni. Poštujemo Čukarički i sve što predstavlja u srpskom fudbalu, kako organizaciono tako i kvalitetom ekipe. Pritisak je sastavni deo našeg posla i naravno da postoji, a uspešniji je onaj ko ga bolje kontroliše. Sigurno da postoji motiv, kako kod nas tako i kod protivnika, ali ne bavimo se kalkulacijama i prošlošću. Imamo ambiciju, znamo šta želimo i idemo na Banovo brdo da damo sve od sebe, da igramo kao tim, da se žrtvujemo za uspeh ekipe i rezultat će doći kao plod svega toga. Čukarički jeste favorit, ali mi imamo želju i motiv da na pravi način otvorimo šampionat“, poručio je gospodin Rogan.

Najveće pojačanje Voždovca u prelaznom roku je sačuvana okosnica tima iz prethodne sezone, uz osveženje u odbrani i tranziciji, kroz perspektivnog štopera Marka Mijailovića i povratnika na Krov – krilo Miloša Pantovića.

Utakmicu na Banovom brdu možete pratiti uživo na TV Arena Sport 1.