XS
SM
MD
LG

Može li gore?

Takmičarski naboj i borba za sami vrh uvijek će pokazati pravu prirodu osoba koje se bore za isti, a nakon onoga što smo vidjeli od strane francuskog olimpijca tokom maratona, nema sumnje da se dotični na svoju 'pravu prirodu' nema razloga ponositi.

Morhad Amdouni je izveo možda i najsramniji potez u dosadašnjem toku Olimpijskih igara, te je tokom trke srušio sve flašice sa vodom kako ostali takmičari ne bi mogli da se osvježe. 

Flašice su stajale na stolu i maratonci su u trku mogli da ih uzmu i ponesu kako bi se osvježili, a Amdouni je rušio jednu po jednu kako bi svojim konkurentima onemogućio prijeko potrebno osvježenje.

 

Takmičarski naboj i borba za sami vrh uvijek će pokazati pravu prirodu osoba koje se bore za isti, a nakon onoga što smo vidjeli od strane francuskog olimpijca tokom maratona, nema sumnje da se dotični na svoju 'pravu prirodu' nema razloga ponositi. Morhad Amdouni je izveo možda i najsramniji potez u dosadašnjem toku Olimpijskih igara, te je tokom trke srušio sve flašice sa vodom kako ostali takmičari ne bi mogli da se osvježe. Flašice su stajale na stolu i maratonci su u trku mogli da ih uzmu i ponesu kako bi se osvježili, a Amdouni je rušio jednu po jednu kako bi svojim konkurentima onemogućio prijeko potrebno osvježenje. Ipak, na zadovoljstvo pravih ljubitelja sporta, ovakav sramotan potez Francuzu nije pomogao da ostvari zapaženiji rezultat, pa je trku završio na sedamnaestoj poziciji.

Ipak, na zadovoljstvo pravih ljubitelja sporta, ovakav sramotan potez Francuzu nije pomogao da ostvari zapaženiji rezultat, pa je trku završio na sedamnaestoj poziciji.