XS
SM
MD
LG

Šampioni Srbije, odbojkaši Vojvodine iz Novog Sada obavljaju pripreme na Palama

Bojvodina, Novi Sad



Posle "Orlova" aktuelnih prvaka  Evrope, koji su nedavno na Palama obavili prvi dio priprema za 32 Evropsko prvenstvo 2021, koje će se održati od 1. do 19. septembra u Krakovu, Gdanjsku i Katovicama (Poljska), Ostravi (Češka), Talinu (Estonija) i Tampereu (Finska) paljanska dvorana "Peki" ugostila je i odbojkaše Vojvodine iz Novog Sada.

Dobra infrastruktura, sjajni uslovi za rad u paljanskoj ljepotici dvorani "Peki", tradicionalno gostoprimstvo, toplina, srdačnost,  prvorazredni smještaj u hotelu "Džet Set", blizina olimpijske Jahorine bili su aduti Paljana te je aktuelni prvak Srbije, pet šampionskih trofeja u nizu i 18. titula prvaka države juče u gradu ispod Romanije, započeli su dvonedeljne pripreme za sezonu 2021/22.

Pred ekipom iz Novog Sada su novi izazovi, borba za domaće trofeje te nastupi u Liga šampiona gdje je obezbijeđeno direktno učešće u grupnoj fazi, a trener Slobodan Boškan, veliko ime srpske odbojke na pripremama ima sledeće odbojkaše: Radoslav Brborić, Luka Čubrilo, Lazar Bajandić, Nikola Vujović, Milan Zečević, Stefan Negić, Andrej Rudić, Rafael Migel, Andrija Vilimanović, Radoslav Parapunov, David Mehić, Aleksandar Bošnjak, Branko Kopitić, Uroš Mišković i Igor Lagundžin, a nedostaje samo reprezentativac Stevan Simić, koji je trenutno na pripremama za Evropsko prvenstvo.