XS
SM
MD
LG

Mačva sutra protiv "građevinara"

Шеф стручног штаба црвено-црних, Борис Савић

У оквиру 5.кола Прве лиге Србије, шабачка Мачва сутра дочекује београдски Рад.

Мачва у овај сусрет улази са 7 бодова на свом конту, налази се на 6.месту, после 2 победе и ремија, у последњем сусрету забележила је пораз у Лозници, док је гостујућа екипа у прва четири кола забележила 3 нерешена резултата и 1 пораз и тренутно заузима 13.место на табели, у последњем колу су ремизирали на Бањици против ОФК Жаркова.

Борис Савић, шеф стручног штаба црвено-црних:

-"Играмо кући, желимо да пре свега вратимо енергију и однос према дресу, мислим да је то било на високом нивоу у претходним утакмицама које смо играли кући, тако да се надам, да ћемо то сутра имати. Следеће 4 утакмице веома тешке по нас, сутрашњи противник јак, екипа која има доста суперлигашких играча, надамо се најбољем и да ћемо остварити добар резултат."

 

Младен Мићановић, везиста шабачке Мачве

Младен Мићановић, везиста црвено-црних очекује повољан резултат против грађевинара:

-"Играмо против клуба који и у овој сезони има јако добру екипу и један је од најозбилхнијих претендената на прве две позиције које воде у виши ранг. То што су резултатски мало слабије отпочели сезону, не би смело да нас завара. Ако желимо да остваримо тријумф на свом терену, мораћемо да дамо све од себе и одиграмо најбоље што умемо.Добро смо се припремили за утакмицу и надамо се повољном резултату, јер само победа против реномираног противника оставља нас у трци за врх табеле."

Утакмица се игра у петак, 3.септембра 2021.године од 19,00 часова у Шапцу, на стадиону ФК Мачва.

 

ПР ФК Мачва Зоран Дивљаковић