XS
SM
MD
LG

Novosađani žele da nastave uspešan niz u Surdulici

FK Proleter, Novi Sad - foto: instagram.com/fkproleterofficial

Trener Proletera Dušan Bajić zaključio je bolovanje i priključio se ekipi u utorak a već danas putuju u Vranje, gde će prenoćiti i sutra odmorni suprostaviti se Radniku u Surdulici. Dve vezane pobede, naročito na značaju dobija trijumf u Subotici, iz korena su popravili atmosferu.

- Vidi se bolja igra i očigledno je da ovaj rad daje obrise i vodilja je za dalje. S druge strane dopunili smo selekciju sa Tanasinom, Konom, Evandrom, Lambulićem (Ninković još nema pravo nastupa). Problem je što pojačanja, izuzev Lambulića, nisu u takmičarskom ritmu, jer nisu igrali još od juna, odnosno od kraja prethodne sezone. Uveren sa da će svojim iskustvom i kvalitetom doprineti da igramo zrelije - uveren je Bajić.

Sutra će za rivala imati kvalitetan i iskusan sastav Radnika, sa novim trenerom Đorđevićem.

- Na tabeli deli nas jedan bod, mada domaćin ima dve utakmice manje. Najmanje su dali i primili golova u ligi, i radi se o čvrstoj i tvrdoj ekipi. Kolega Đorđević je dve nedelje sa ekipom i uspeo je da implementira svoj način rada. Igraju napadački, visoko, agresivno - upućen je u model igre sutrašnjeg protivnika.