XS
SM
MD
LG

Trtovac, Jović, Jokić i Rubežić pojačali Novi Pazar

Foto: facebook.com/fknovipazar.zvanicna

fudbalski klub Novi Pazar objavio je da je štoper Slobodan Rubežić (21) novi član superligaša. Rubežić je u sezoni 2019/20 u Prvoj ligi Srbije za Pazarce odigrao 27 utakmica. Ugovor je sklopljen na dve godine. 

Rubežić je jesenju polusezoni proveo u Ardi iz Krdžalija, za koju je odigrano pet utakmica u Prvoj ligi Bugarske. Prethodno je igrao u Čukaričkom, a u mlađim kategorijama za Vojvodinu. 

Pored Rubežić Pazarci su dobili još tri pojačanja. Radi se o štoperu Jasminu Trtovcu, beku Filipu Joviću i veznom Milanu Jokiću. 

U međuvremenu Novi Pazar je raskinuo saradnju sa petoricom igrača, koji su u klubu od letos. Odrešene ruke dobili su golman Nemanja Andrijanić, štoper Nemanja Kojčić, levi bek Anan Islamović, vezni Nemanja Mladenović i štoper Vladimir Bubanja. 

Trener Dragan Radojičić zakazao je prvu prozivku u ponedeljak, 10. januara. Planirano je da plavi deset dana rade u Novom Pazaru a 21. januara odlaze na dvonedeljne pripreme u Antaliju. Novi Pazar će prvu pripremnu utakmicu odigrati 15. januara na Gradskom stadionu protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca.

Tokom boravka u Antaliji plavi će odigrati četiri kontrolna meča i to 23. januara sa Akademijom Pandev, 27. januara sa poljskim Gornjikom, 30. januara protiv ruskog Arsenala iz Tule i poslednji 3. februara protiv "b" ekipe Spartaka iz Moskve.