XS
SM
MD
LG

"Gatovci" ciljaju visoko

Prozivka igrača Mladost GAT-a (foto: instagram.com/fkmladostgat)

Juče su sa pripremama startovali fudbaleri Mladost GAT. U proteklom periodu ambiciozna uprava je vredno radila i u Novom naselju beleži se veliki promet igrača. Obračajući se prisutnima, predsednik Miroslav Krstović je istakao da je promenjen takmičarski cilj, i pokušaće da zadrže sadašnje pozicije i izbore plasman u Superligu. Na prozivci su bile novajlije Savković, Jočić, Savanović, Milojević i Gojkov.

- Došao nam je određeni broj novajlija, reč je o igračima koje smo u dogovoru sa strukom i želeli da dovedemo. Momci koji su na dobar način izneli teret protekle jeseni i ostvarili odlične rezultate, želim da se zahvalim i jos jednom čestitam, a novajlijama da poručim da su došli u homogen i stabilan klub, u kojem se zna šta je čiji deo posla. Tokom dve nedelje treniraćemo u balon sali, kao i na terenu u Čelarevu, a onda od 4. februara, sledi odlazak u Antaliju, gde ćemo imati odlične uslove za rad. Još uvek nismo zaokružili sastav, radimo na dovođenju još 2-3 pojačanja i tek onda bićemo kompletni - rekao je čelnik "Gatovaca".

Prisutnim igračima obratio se trener Ljubomir Ristovski koji je napomenuo da su stvorili odličnu hemiju, pogodnu za tako dobre rezultate.

- Želim da se još jednom zahvalim igračima koji su nas napustili, a koji su imali važnu ulogu. Novajlije smo birali po tome kakvi su fudbaleri, ali i kakvi su ljudi. Pred nama je naporan  perood svakodnevnog rada, tako mora da bude i ne vidim ni jedan razlog zbog kojeg se ne bismo upustili u borbu za Superligu. Pre odlaska u Tursku odigraćemo dve utakmice, a u Antaliji još četiri susreta sa kvalitetnim rivalima - prezentirao je plan rada Ristovski i izrazio uverenje da će povrede da ih mimoiđu, i da će svi ostati zdravi.

Jučerašnjem okupljanju prisustvovalo je 19 fudbalera, izostao je bolesni Nenad Stević i novajlija Milijan Ilić.