XS
SM
MD
LG

Nevjerovatni Mitrović he trikom vodio Fulam do pobjede i vrha, Reding prosuo pobjedu

Foto: Fulham

U 27. kolu Čempionšipa, fudbaleri Fulama deklasirali su Bristol Siti sa 6-2.

Golom Semenje, gosti su poveli. Aleksandar Mitrović donio je izjednačenje Fulamu. Novim golom Semenje, Brstol je ponovo poveo. Na asistenciju Mitrovića Kebano je pogodio za 2-2. Golom Kavaleira Fulam je poveo sa 3-2. Do kraja prvog poluvremena, Mitrović je dao još dva gola i kompletirao je het trik. U nastavku je Kebano postavio konačan rezultat.

Blekburn je nastavio sa fantastičnim igrama. Golom Rotvela ekipa Tonija Mubrija savladala je Kardif sa 1-0 a nije ih pokolebao ni crveni karton Njambe. Luton je sa 3-2 savladao ekipu Bormuta koja je bila lider do ovog kola. Povele su ''Šeširdžije'' autogolom Kelija i golom Kempbela sa 2-0. Markondes je vratio Bormut u igru dok je Rodžers pogodio za 2-2. Kada se činilo da će ostati neriješeno, Nejsmit je u četvrtoj minuti nadoknade pogodio za pobjedu Lutona.

Reding Veljka Paunovića poveo je kod Midlzbroa golom kerola. Međutim, preokret Borou donio je Kruks sa dva gola. Kvins Park je produžio krizu Vest Broma. Golom Čarli Ostina savladali su ih sa 1-0.

Runijev Derbi se uporno odbija predati. Golovima Toma Lorensa savladali su Šefild Junajted sa 2-0.

Od ovog kola Fulam je novi lider sa 51 bodom dok Bormut i Blekburn imaju po 49 bodova. Na dnu su Piterboro sa 19, dok Derbi i Barnsli imaju po 14 bodova.