XS
SM
MD
LG

“Dan fudbala Republike Srpske” 17. marta

Dragan Stojković

Jedanaesto izdanje “Dana fudbala Republike Srpske” u organizaciji Sportskog žurnala i Fudbalskog saveza Republike Srpske, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta biće održano u četvrtak, 17. marta 2022. godine u 14 časova. U narednih nekoliko dana biće poznato da li će se svetkovina održati u Koncertnoj dvorani Banskog dvora u Banjaluci.

-Obavićemo razgovor sa vodećim ljudima Banskog dvora jer je naša želja da u godini kada Fudbalski savez Republike Srpske slavi 30. rođendan organizujemo manifestaciju na visokom i spektakularnom nivou – istakao je Vico Zeljković, predsjednik FSRS.


Gost Saveza iz Banjaluke biće i delegacija FS Srbije koju će predvoditi prvi čovjek i generalni sekretar Nenad Bjeković i Jovan Šurbatović, a doći će i Dragan Piksi Stojković, selektor Orlova koji će ih voditi na Mondijalu u Kataru u novembru i decembru ove godine.

-Izrazili smo želju da ugostimo selektora Stojkovića i na ovaj način hoćemo da ga ispratimo na Svjetsko prvenstvo i on je potvdrio dolazak na “Dan fudbala Republike Srpske”. Imaćemo još mnogo zvanica iz regiona i želimo da iz Banjaluke pošaljemo lijepu fudbalsku sliku punu ljubavi, a da ovo izdanje Dana fudbala bude na najvišem nivou do sada – dodao je Zeljković, koji je prije posjete FSS bio gost na beogradskom vječitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana zajedno sa Zoranom Lakovićem, predstavnikom UEFA zaduženim za nacionalne asocijacije.

Sutra će se s početkom u 13 časova u Fudbalskom savezu Republike Srpske održati prvi sastanak na kojem će se dogovarati način organizacije “Dana fudbala”.