XS
SM
MD
LG

Slanobarci jači za oporavljene igrače i Andrejevića

FK Proleter, Novi Sad - foto: instagram.com/fkproleterofficial

Proleter se našao u delikatnoj situaciji posle oduzimanja bodova zbog neispravnih lekarskih pregleda vezanih za utakmice protiv Radničkog iz Niša. Porazom na premijeri u Lučanima Novosađani su umesto šeste pozicije, gde su se nalazili, sada su u donjem delu tabele, odnosno na 13. mestu, sa 27 bodova. Doduše razlika između petih Nišlija i Proletera je pet bodova i moguća su pomeranja. Slanobarcima se sutra pruža prilika da protiv Subotičana osvoje nove bodove, preteknu rivala sa kojim dele isti broj bodovai susedna mesta na tabeli. U kratkom osvrtu na duel sa Mladošću, trenet Dusan Bajić je zaključio:

- Nismo bili dovoljno dobri, falilo nam je više koncentracije i svesti u mentalnom smislu kako bi došli do povoljnog rezultata. Povrh svega, nisam mogao da računam na četiri povređena prvotimca i suspendovanog Andrejevića - kaže Bajić i uveliko je preokupiran sutrašnjom utakmicom sa Spartakom ŽK.

- Subotičani su odlična ofanzivna ekipa, sa grupom napadača koja protivniku može da napravi probleme. Nemaju rezultate, promenili su trenera, ali je činjenica da su popravili igru, i tražiće mogućnost da prekinu negativan niz - navodi mladi stručnjak i dodaje da moraju zaigrati ofanzivno i anulirani prethodne minuse.

Kadrovska situacija je znatno povoljnija što se tiče povređenih igrača i iskusni Andrejević će zauzeti mesto u zadnjoj liniji.