XS
SM
MD
LG

Subotičani u nedelju dočekuju Novi Pazar

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u okviru 28. kola Super lige Srbije dočekuju ekipu Novog Pazara. Utakmica se igra na Gradskom stadinu u Subotici u nedelju 20. marta sa početkom od 14:00 časova. 

Utakmicu je najavio šef stručnog štaba Nebojša Vukčević. - Ekipa Novog Pazara se činjenično nalazi na poslednjem mestu u Super ligi. Međutim, stvarno stanje je malo drugačije, to je ekipa koja je u zadnjih 15 kola devet puta odigrala nerešeno ima jednu pobedu i pet poraza, od kojih su dva poraza protiv Crvene Zvezde i Partizana. Ako izbacimo duele sa našim najboljim ekipama Novi Pazar je u tih trinaest utakmica primio samo sedam golova, što nam govori da imaju odličnu odbranu. Radi se o ekipi koja je fantastična u branjenju prostora iz svog gola i koja je vrlo neugodna u igri, što dovoljno govoro o njihovim kvalitetima.

- Novi Pazar ima odličnog trenera, subotičanina koji dobro jako dobro poznaje igru Spartaka. On će nam zasigurno otežati posao. Bore se za opstanak u društvu najboljih, ali i mi se borimo jer smo negde između plej ofa i plej auta. Spartak ima uspone i padove i sa ovom utakmicom treba da dokažemo da smo ekipa koja može igrati dobro u kontinuitetu. Verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu. Možemo očekivati da će Novi Pazar igrati zatvoreno, Spartak će zbog toga verovatno više napadati, gde će oni pokušati iz defanzivnog bloka da izađu brzim kontrama, a mi ćemo se truditi da probijemo njihovu odbranu. – istakao je šef struke subotičana.  

Andrej Todoroskog očekuje tešku utakmicu. - Nadam se da će publika doći u velikom broju da nas podrži i da će sva tri boda ostati u kod nas u Subotici. U predstojećem duelu treba da se okrenemo našoj igri, radili smo dobro protekle nedelje, pripremali se za ovu utakmicu i verujem u našu pobedu.