XS
SM
MD
LG

Borba kreće iz Modriče

Odbojkaško prvenstvo Republike Srpske u konkurenciji seniora ulazi u samu završnicu.

U subotu iz Modriče kreće prvi meč plej ofa za prvaka Prve lige i plasman u prvi razred bh odbojke.

U finalu, snagu će odmjeriti dvije ekipe koje su u dosadašnjem toku prvenstva pokazale najviše sastavi Modriče Novoprom i Gacka.

Igra se do dvije pobjede, a eventualno u trećoj odlučujućoj utakmici prednost domaćeg terena biće na strani Modričana.

Odbojkaši iz Modriče sa prvog mjesta su "utrčali" u doigravanje za prvaka.

Ligaški dio prvenstva završili su jedini bez poraza sa skorom 14:0 uz to samo su rivalima prepustili jedan set. Preko Tempa očekivano sa 2:0 u pobjedama plasirali su se u finale te sa optimizmom i vjerom u svoje snage nadaju se najboljem, peharu prvaka Republike Srpske i povratku Premijer ligu, a sve drugo za izabranike Laza Cvijića bilo bi razočaravajuće.

Ekipa iz Gacka kao drugoplasirana ušla je u doigravanje i lagano sa 2:0 u pobjedama preko Obudovca zakazala je veliki okršaj sa sportskim rivalom iz Modriče.

Iskusni kapiten sastava iz grada ispod Lebršnika Nešo Milidragović u najavi za utakmicu poručuje da bilo ko da je na drugoj strane mreže ide se uvijek na pobjedu te najavljuje veliku borbu do poslednjeg atoma snage i uz malo i sportske sreće nada se najboljem.

Ulog je veliki te u Modriči i Gacku očekuje se praznik odbojke koji istinski ljubitelji sporta sa nestrpljenjem očekuju.

Utakmica u Modriči na rasporedu je u subotu 16. aprila sa početkom u 19,00 sati.

Meč će suditi Pantelić Babić Kristina i Lovrenović Nikola, dok će delegat-kontrolor biti Antunović Predrag svi iz Banjaluke.


Maglić 3 : 2 Drina
Gradiška 3 : 0 Crvena zvijezda
Mladost 0 : 3 Tempo
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Por Bod
1 Tempo 10 8 2 24
2 Drina 10 8 2 24
3 Gradiška 10 6 4 19
4 Maglić 10 6 4 16
5 Crvena zvijezda 10 1 9 3
6 Mladost (-4) 10 1 9 0