XS
SM
MD
LG

Smanjen kapacitet Pionira

Košarkaški klub Partizan saopštio je da će ulaz na predstojeću utakmicu protiv Crvene zvezde u finalu plej-ofa ABA lige biti omogućen samo vlasnicima sezonskih karata. Razlog za to je kazna koju su crno-beli dobili zbog incidenata navijača.

 Kako je saopštio Partizan, vlasnici sezonskih karata biće raspoređeni prema raspoloživosti mesta po sektorima u dvorani. Ovakva odluka posledica je donošenja privremene mere zatvaranja dela hale “Aleksandar Nikolić” koju je doneo disciplinski sudija ABA lige.

Prema važećoj privremenoj meri, zatvoreni će biti Parter 4, Parter B, prvih 13 redova u sektoru Superior, isti broj redova u sektorima pored njih, sektori iza klupa domaće i gostujuće ekipe kao i prvih 12 redova sektora Premijum.

Partizan je uložio žalbu na tu odluku i ukoliko dođe do promena pre utakmice, klub će brzo da obavesti navijače.

Klub je apelovao na navijače da ne ponavljaju nikakve ispade koji su doveli do zatvaranja dela dvorane, da svu svoju energiju i ljubav prema klubu usmere isključivo na pružanje podrške svojim igračima, a ne vređanju protivnika ili sudija.

Košarkaši Partizana dočekuju Zvezdu od 18:30, u četvrtoj utakmici finala plej-ofa ABA lige. Crno-belima treba pobeda kako bi izborili petu utakmicu, dok bi crveno-beli u slučaju pobede odbranili titulu šampiona regionalnog takmičenja.