XS
SM
MD
LG

Glasinac spreman za revanš i Prvu ligu

RK "Glasinac"

Rukometaši Glasinca odigraće večeras na svom parketu revanš meč baraža za ulazak u Prvu ligu Republike Srpske protiv ekipe Omladinskog rukometnog kluba „Čelinac“ sa početkom u 19 časova, a u prvoj utakmici Sokočani su poraženi rezultatom 37:29.

Zaostatak od osam golova, koji je jednim dijelom nastao zbog loših sudijskih odluka, domaćini će uz podršku sa tribina pokušati stići i ostvariti plasman u prvoligaško društvo.

„Pozivamo sugrađane da večeras ispune dvoranu i budu vjetar u leđa ovim mladim momcima na putu do pobjede. Nakon dugogodišnjeg truda i rada kroz mlađe selekcije došli smo u situaciju da se sa ekipom sačinjenom isključivo od momaka iz Sokoca borimo za ulazak u Prvu ligu Republike Srpske, koja nam je i bila cilj na samom početku. Očekuje nas jedna borbena utakmica iz koje vjerujemo da ćemo izaći kao pobjednici i novi prvoligaši“ istakli su iz RK „Glasinac“.

Prije početka susreta biće upriličena ceremonija dodjela pehara ekipi Glasinca za osvojeno prvo mjesto u Drugoj ligi Republike Srpske – grupa Istok.