XS
SM
MD
LG

Za dječiju radost, nove skije!!!

 Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan LJevnaić danas je u okviru akcije "Hiljadu skija za našu djecu" uručio 24 para skija mališanima od sedam do 18 godina.Ljevnaić je rekao da je cilj akcije stvaranje i njegovanje ljubavi prema skijanju, boravku na planini i vazduhu.

On je da u Olimpijskom centru žele da sklone djecu od telefona, televizije i da ih vrate prirodi i istakao da akcija ima širu pozadinu i da je ovo njegova borba protiv kiča i šunda u medijima.

"Trudim se i želim da postoji kulturan, edukativan, sportski program jer djeca su naša budućnost", rekao je LJevnaić novinarima na Jahorini.

On je dodao da je skijanje skup sport, ali da se mora učiniti nešto kako bi se približio svima.

Jedan od donatora skija Dragiša Ćorsović rekao je da je, kada je čuo za akciju, odlučio je da kupi skije i vezove i pokloni dječaku ili djevojčici, te svoju dugogodišnju ljubav prema skijanju i Jahorini prenese na mlađe.

On je pozvao sve one koji imaju veze sa planinom da joj nešta malo vrate, jer su upravo ova djeca budući skijaši.

Dobitnici skija zahvalili su LJevnaiću za skije, ističući da akcija mnogo znači mališanima.

Danas je u okviru festivala "Jahorina hot" kod Olimpijskog bara na vrhu planine održan "Porodični dan" uz mnogo sadržaja poput nastupa horova "Čarolija", "Vrapčići", kulturno-umjetničkog društva, joga radionice u prirodi, maskembala i predavanja o učenju kroz igru.

 
Leontina i klinci na vrhu Poljica...

Leontina i klinci...

Posted by S Jahorine s ljubavlju on Saturday, July 2, 2022



Goste Jahorine u večernjim časovima zabavljaće Aca Lukas, a moći će da uživaju i u dobro poznatim hitovima grupe "S.A.R.S".

Sutra od 17.00 časova nastupaće Kiki Lesendrić i "Piloti" ispred "Olimpijskog bara", a uveče je koncert Svetlane Ražnatović.

Osim nastupa poznatih muzičkih zvijezda, nedjelja će biti ispunjena sadržajima, kao što su "Zumba parti", dok će ljubitelji gastronomije uživati u najslasnijem dijelu tog dana, a to je "Jahorina kuking šou".

Ostali fotosi: