XS
SM
MD
LG

Dođite na “Sportski dan” na Gradski stadion 28. septembra

Fudbalski savez Republike Srpske poziva zainteresovane djevojčice i dječake svih uzrasta, kao i roditelje, da dođu i učestvuju na manifestaciji “Sportski dan”, koja će biti održana u srijedu, 28. septembra 2022. godine s početkom u 14 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci,

 

Uz partnere Fudbalski klub Borac i Atletski klub Banjaluka biće organizovan turnir u fudbalu, takmičenje u atletici, a na jednom dijelu igrališta biće postavljeni zabavni poligoni na kojima će najmlađi moći da demonstriraju svoje sportske vrline, umijeće i sigurno naučiti nešto novo. Manifestacija “Sportski dan” je otvorenog tipa, a očekujemo veliki broj djevojčica i dječaka iz svih banjalučkih naselja i osnovnih škola. Svu djecu očekuju zabavni sportski poligoni za motoriku, atletiku i fudbal uz trenere i animatore. Dođite da se družimo, takmičimo i uživamo u "Sportskom danu". Spremili smo i poklone iznenađenja za najuspješnije učesnike.

Fudbalski savez Republike Srpske je započeo niz značajnih projekata u afirmaciji, popularizaciji i omasovljenju fudbalskog sporta. Projekat “Fudbal u školama” pod geslom “Zdravo dijete, zdrava škola” je pokrenut uz veliko interesovanje, a počela je i realizacija izgradnje 30 terena sa vještačkom podlogom u Republici Srpskoj.

Fudbalski savez Republike Srpske daje značajnu podršku i pomoć klubovima svojim članovima što nije bila praksa u prošlosti, u vidu plaćanja pedest odsto sredstava na ime kotizacija i isti procenat za troškove službenih lica. I drugi važni projekti, koji su već realizovani, su rađeni na inicijativu predsjednika Vice Zeljkovića, odnosno od njegovog dolaska na mjesto prvog čovjeka Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Kao prvoosnovani strukovni sportski savez Republike Srpske Fudbalski savez Republike Srpske ima značajnu ulogu u sportskom, društvenom i javnom životu Republike Srpske i jedan je od njenih glavnih stubova izvornosti i autonomnosti, okuplja četvrtinu populacije što je velika snaga u našim nastojanjima da budemo još bolji, jači i uspješniji.

Zbog toga je i rođeno naše geslo “Fudbal je život”!

Obucite trenerke i dođite na “Sportski dan” da pobjedimo zajedno!!!