XS
SM
MD
LG

Još jedna polusezona – 103!

Crvena zvezda ima neverovatan niz, najduži aktivni u Evropi koji preti da uđe u anale svetskog fudbala, s obzirom na to da smo i ove polusezone ostali neporaženi na Marakani u prvenstvenim mečevima i sada smo na koti od 103.

Prvenstveni niz bez poraza na Marakani započet je još 30. aprila 2017. godine pobedom nad Vojvodinom rezultatom 2:0. Tada su za naš tim pogađali Gelor Kanga i Srđan Plavšić, a niz traje i dan danas. Trenutno smo na koti od 103 meča u nizu bez poraza na Marakani u prvenstvu, a ovo je još jedna polusezona gde niko u Srbiji na našem stadionu nije uspeo da odnese čitav plen. Lični rekord koji smo imali iznosio je 96 i oborili smo ga krajem jula, a do tada pa do danas odigrano je još šest utakmica na kojima smo ostvarili pet pobeda uz remi. Pobeđivali smo: Voždovac 4:0, Javor 4:1, Napredak 1:0, Spartak 3:0, Mladost Lučane 2:0, dok smo rezimirali sa TSC-om 1:1.

Zvezda sada na 103 utakmice na Marakani ima 94 pobede i devet remija uz gol razliku 332:45. Najveći rekord u istoriji fudbala kada je reč o ovom segmentu postavio je Real Madrid koji je u periodu od 1957. do 1965. godine imao 121 meč bez poraza na svom stadionu u prvenstvenim utakmicama. Ako nastavimo sa ovakvim igrama, nije nemoguće da u narednoj sezoni i prestignemo slavni španski klub.

The post Još jedna polusezona – 103! appeared first on SD Crvena zvezda.

Tekst na sajtu SD

 
0 0 votes
Glasanje za članke