XS
SM
MD
LG

Repezentativac Srbije Srđan Babić u poseti "Boriku"

Srđan Babić

Reprezentativac Srbije u fudbalu Srđan Babić nakon povratka sa Svjetskog prvenstva u Kataru posjetio je Sportsku dvoranu „Borik“. Dobrodošlicu promoteru 47. Turnira u malom fudbalu „Borik Nektar 2022“ i manifestacije „Kataru Boriku“ poželio je direktor SC „Borik“ Nenad Talić zajedno sa saradnicima.

„Kratki boravak u Banjaluci iskoristio sam da posjetim Sportsku dvoranu „Borik“ gdje su mi ukazali čast da budem promoter dva značajna događaja u Borikovoj organizaciji. Pratio sam putem društvenih mreža kako je ispraćeno gledanje utakmica reprezentacije u Banjaluci i srce mi je bilo puno jer se Banjaluka po ko zna koji put isticala kao grad koji je uvijek uz Orlove. Saigrači su vidjeli tu atmosferu i svi smo bili oduševljeni. Borikov turnir u malom fudbalu je brend koji je izgradio reputaciju u regionu, a organizacija je na vrhunskom nivou. Nekada sam i ja igrao na ovom Turniru i osvajao ga u mlađim godinama. Srećan sam jer moj grad ima čime da se ponosi.“- rekao je Srđan Babić.

Čast nam je i zadovoljstvo ukazano povjerenje našeg reprezentativca, Banjalučanina Srđana Babića. Njegov lik i djelo svakako su doprinijeli popularizaciji i promociji oba događaja koje smo organizovali u SC „Borik“. Gledanje utakmica reprezentacije ja nadmašilo naša očekivanja, Banjalučani su pokazali kako se navija! Pred nama je Turnir i u samoj završnici 24. i 25. decembra organizovaćemo sličan spekakl. „- rekao je Nenad Talić.

Babić je primio zahvalnicu za doprinos promociji događaja „Katar u Boriku“ koji je u tri dana okupio 10,000 posjetilaca u SD „Borik“, kao i za promociju Turnira „Borik Nektar 2022“ koji je u toku.

Svoju poruku ostavio je u Borikovom Spomenaru, među brojnim istaknutim sportistima Banjaluke.