XS
SM
MD
LG

Uspješno realizovan košarkaški kamp “Ognjen Kuzmić #32”

KK Best Doboj/Foto Rade Šešlak

U organizaciji dobojskog Košarkaškog kluba Best, protekle sedmice u Doboju je uspješno realizovan košarkaški kamp “Ognjen Kuzmić #32”. 

KK Best Doboj/Foto Rade Šešlak

Promoter kampa je bio upravo proslavljeni košarkaš Ognjen Kuzmić, a treninge je vodio trener Željko Babić. 

Željko Babić, trener KK Best Doboj/Foto Rade Šešlak

U klubu su zadovoljni što postoji velika zainteresovanost kod njihovih igrača da usavršavaju svoje košarkaško znanje. Za naš portal to je potvrdio trener Željko Babić:

"Na košarkaškom kampu je učestvovalo trideset i tri košarkaša i košarkašice uzrasta od sedam do dvadeset i četiri godine. Kamp je trajao pet dana i veoma je uspješno realizovan. Sve što je planirano prošli smo kroz treninge. Svi učesnici kampa su pokazali visok nivo zainteresovanosti da nauče još više. Bilo mi je uživanje voditi treninge ovim talentima i vjerujem da će neki od njih ostvariti zavidnu košarkašku karijeru. Svakog dana je izabran po jedan MVP (najbolji igrač). MVP prvog dana je bila Milivojević Viktorija, drugog dana Radić Jelena, trećeg Radomirović Todor, četvrtog Blagojević Andre i MVP petog dana kampa bila je Babić Naztazija. Ovo je bio prvi košarkaški kamp “Ognjen Kuzmić #32”, naredni je planiran za mjesec april, ponovo u trajanju od pet dana, dok u toku ljeta želimo realizovati kamp u trajanju mjesec dana, kada bi veliki broj treninga držao lično Ognjen Kuzmić. Moram napomenuti da je Ognjen u međuvremenu upisao Fakultet za sport Beograd, studijski program Trener u sportu" rekao je Babić.