XS
SM
MD
LG

Vico Zeljković u Beogradu sa Aleksandrom Čeferinom

Vico Zeljković sa Aleksandrom Čeferinom i prijateljima

Vico Zeljković, predsjednik fudbalskih saveza Republike Srpske i BiH boravio je danas u Beogradu na promociji emisije “(Ne)uspjeh prvaka sa Mariom Stanićem”, a tu priliku je iskoristio za veoma važne razgovore i budućnost fudbala.

 


-Imao sam prijateljski razgovor sa Aleksandrom Čeferinom, predsjednikom Evropske fudbalske unija, te Zoranom Lakovićem, direktorom Odjeljenja nacionalnih saveza UEFA, kao i dragim prijateljima i saradnicima iz fudbalskih saveza našeg regiona. S Čeferinom i Lakovićem imamo odličnu saradnju i radimo na brojnim projektima za budućnost fudbala u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini. Ovom prilikom želim da se zahvalim domaćinu, Fudbalskom savezu Srbije – istakao je Vico Zeljković, prvi čovjek Fudbalskog saveza Republike Srpske.
Serijal "(Ne)uspjeh prvaka s Mariom Stanićem", koji realizuju Sportske igre mladih i Arena sport danas je imao svoju premijeru u Beogradu. Gost prve emisije serijala bio je Aleksandar Čeferin, predsjednik UEFA, koji je bio i gost u beogradskom hotelu “Hilton”. Prva emisija, u kojoj je gost Čeferin, biće emitovana 23. januara ove godine na kanalu Arena Sport. 

 

Vico Zeljković s Patrijarhom Porfirijem


-Izuzetna čast mi je što sam bio gost na premijeri emisije Maria Stanića u Beogradu kojoj je prisustvovao i Njagova Svetost patrijarh Srpski gospodin Porfirije, te brojna eminentna imena iz svijeta sporta i javnog života – rekao je predsjednik Zeljković, koji inače, u forumima UEFA i FIFA uživa ogromno povjerenje.
Na kraju je predsjednik Vico Zeljković svima onima koji slave po Julijanskom kalendaru čestitao Novu 2023. godinu.