XS
SM
MD
LG

Dušan Đorđević: Letos smo imali svestan haos, sada tražimo mir

Konferencija za medije - foto: fknapredak.rs

Juče je završen prvi deo priprema Napretka, a već danas imaju zakazan let prema Antaliji, gde će nastaviti sa radom. U planu su da odigraju četiri utakmice, kroz koje treba formira i uigra tim za nastavak šampionata.

Na jučerašnjoj koferenciji za štampu, trener Dušan Đorđević sumirao je utiske, kada je prelazni rok u pitanju i do sada urađenim.

- Letos smo imali svesni haos, a sada tražimo mir, planirali da 3-4 igrača odu i isto toliko dođe. Daoveli smo tri reprezentativca, dva mlada i jednog iz Estonije. Tome treba dodati pomalo zaboravljenog Uroša Ljubomirca. Naravno da sam zadovoljan pojačanjima, delimično, a za potpuno zadovoljstvo biće potrebni rezultati. Sve ovo smo uradili uz pomoć predsednika Miloša Nenezića, Uprave i u saradnji sa Crvenom zvezdom, koja nam je dala na “korišćenje” dva bisera - kaže u uvodu izlaganja i u osvrtu na boravak u Turskoj navodi: - Antalija je zimska baza, ne samo srpskih, već i klubova sa drugih prostora. Tamo su hoteli odlični, tereni još bolji, protivnici jaki. Imamo tri zakazane utakmice, na licu mesta pronaćemo četvrtog protivnika za generalku i u poslednjoj nedelji pred start prvenstva, u Kruševcu uraditi finalizaciju priprema.

Prisutnima se obratio novajlija, mlađani Nikola Knežević, donedavno igrač RFK Grafičara i jedan od najboljih igrača Prve lige. Na početku se zahvalio na toplom dočeku I dodao: - Prihvaćeni smo odlično, kako na trenizima, tako u svalačionici. Mislim da smo se i mi snašli i za sada nemamo nikakvih zamerki.

Pored Kneževića, koji će nositi “desetku” novinarima su se obtratili Nikola Stanković, koji je jesenas ima šest nastupa za crveno-bele, Mark Oliver Rosnup iz Estonije, koji je u svojoj zemlji osvojio sve moguće trofeje.