XS
SM
MD
LG

Caffe Izlog-Sky osvajač prvog Božićnog turnira u Istočnom Novom Sarajevu

Caffe Izlog-Sky/ FOTO Vaske

Futsaleri Caffe Izlog-Sky osvojili su prvi Božićni turnir u futsalu „Istočno Novo Sarajevo 2022“ savladavši u velikom finalu Opštinu Trnovo 3:0.

Opština Trnovo je hrabro ušla u duel protiv objektivno kvalitetnije ekipe i prva prijeti preko Mladena Perovića, ali mreža Miljana Radmanovića se nije zatresla. Što nije uradio Perović, jeste odmah na drugoj strani Aleksandar Pavlović. Najbolji strijelac turnira je samo potvrdio svoje laskavo priznanje pogotkom za 1:0. Nastavila je Opština Trnovo da napada, Miljan Radmanović je bio fantastičan na golu i ovu utakmicu, te je zaustavio sve nalete Opštine Trnovo. U 8. minuti Caffe Izlog-Sky uspjeva da duplira prednost preko Davora Popovića, da bi u 17. minuti Aleksandar Pavlović postigao novi gol i povisio na 3:0. Malo ko je slutio da će to biti konačan rezultat, ali ispostavilo se da je tako. U drugom poluvremenu pokušavala je Opština Trnovo stići do pogotka, pokušavao je i Caffe Izlog-Sky definitivno riješiti pitanje pobjednika, ali je na kraju ostalo 3:0 i prvi pehar, i onaj u stalno vlasništvo i onaj prelazni ide u ruke Caffe Izlog-Sky.

U utakmici za treće mjesto sastali su se Godra i Mačak Limogradnja, a mlada ekipa iz Kreševa koja je kroz čitav turnir pokazala odličnu igru slavi pobjedu 5:3 nakon produžetaka i dolazi do pehara za treće mjesto i nagrade od 1000 KM.

Ekipa iz Kreševa je u 7. minuti povela pogotkom Danijel Tomića. Do poluvremena, ipak, Godra okreće rezultat. Prvo je Darko Bodul izjednačio, a onda je jako brzo Ognjen Erić pogodio za potpuni preokret, 2:1. Do poluvremena, Marko Marković trese mrežu Matea Bilića 3:1.

Brzo nakon što je počelo drugo poluvrijeme Mačak limogradnja dolazi do pogotka preko Borisa Šimunića i smanjuje na 3:2, a Marin Ivičević je donio izjednačenje golom u 26. minuti utakmice.

Do kraja regularnog dijela, nije bilo promjene rezultata, pa se otišlo u produžetke dva puta po pet minuta. Nije bilo pogodaka u prvih dodatnih pet minuta, a onda nakon minute i po drugog produžetka svoj drugi gol na utakmici postiže Danijel Tomić i dovodi svoju ekipu u vodstvo 4:3. Odmah je Godra zvala tajmaut nakon kojeg kreću sa Markom Markovićem kao „viškom“, no ne uspjevaju da postignu gol, te sa zvukom sirene golman Mateo Bilić samo 'popravlja' rezultat svoje ekipe i Mačak limogradnja sa 5:3 dolazi do trećeg mjesta.

Aleksandar Pavlović iz ekipe Caffe Izlog-Sky je sa osam pogodaka najbolji strijelac turnira. Njegov saigrač Veroljub Vukadinović je ponio epitet najboljeg igrača, dok je najbolji golman Miljan Radmanović, također iz pobjedničke ekipe.

Finalni dan Božićnog turnira „Istočno Novo Sarajevo 2022“ otvorili su dječaci i djevojčice iz škola fudbala sa prostora grada Istočno Sarajevo. U susretu za treće mjesto u generaciji djece rođene 2011. godine i mlađih Olimp sa Pala je savladao Famos iz Vojkovića 6:0. Finalni meč između velikih drugara iz Tempa i Tanga donio je odličan fudbal, a Tango je slavio pobjedu 4:0. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Bojan Pejić iz Tanga. Najbolji golman je Viktor Trivić iz Tempa, dok je najbolji strijelac Ivan Škipina igrač Olimpa. Oni su kao nagradu dobili vaučer sponzora turnira E-Sporta. Za sve učesnike obezbijeđene su medalje, a prve tri ekipe su kući ponijeli pehare.

U revijalnoj utakmici djece rođene 2015. godine sastali su se Tango i Tempo, a Tango je pobijedio 5:0.

CAFFE IZLOG-SKY – OPŠTINA TRNOVO 3:0 (3:0) FINALE
SRC „Slavija“
Gledalaca: 1000
Sudije: Slavoljub Gogić i Miroslav Bjelica (oba Istočno Sarajevo)
Strijelci: 1:0 Pavlović 2, 2:0 Popović 8, 3:0 Pavlović 17
Žuti kartoni: Pavlović (Caffe Izlog-Sky), Debelgnoić, Đorda (Opština Trnovo)

CAFFE IZLOG-SKY: Radmanović, Pavlović, Rnić, Ćeha, Kocić, Vujasinović, Popović, Vukadinović, Perić  Predstavnik ekipe: Novak Vukajlović  Trener: Dejan Urta

OPŠTINA TRNOVO: Delihasanović, Debelnogić, Bjelica, Đorda, Perović, Elez, Selimović, Podrug  Predstavnik ekipe: Vitomir Popović  Trener: Aziz Turudija

GODRA – MAČAK LIMOGRADNJA 3:4 (3:1)  UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO
SRC „Slavija“
Gledalaca: 1000
Sudije: Slavoljub Gogić i Miroslav Bjelica (oba Istočno Sarajevo)
Strijelci: 0:1 Tomić 7, 1:1 Bodul 11, 2:1 Erić 13, 3:1 Marković 19, 3:2 Šimunić 23, 3:3 Ivičević 26, 3:4 Tomić 46
Žuti kartoni: Knežević (Godra), Kožul (Mačak Limogradnja)

GODRA: Trifković, Marković, Erić, Bjeloš, Mandić, Otović, Bodul, Knežević, Arbinja  Predstavnik ekipe: Igor Radovanović  Trener: Ognjen Kreštalica

MAČAK LIMOGRADNJA: M Bilić, J. Bilić, Ivičević, Kožul, Batak, Čelan, Slišković, Šimunić, Tomić, Tolo  Predstavnik ekipe: Dragan Čelan