XS
SM
MD
LG

U Lamincima sahranjen Zoran Vujat

Detalj sa sahrane Zorana Vujata

Na mjesnom groblju u Lamincima kod Gradiške danas je sahranjen Zoran Vujat, dugogodišnji uposlenik Fudbalskog saveza Republike Srpske, bivši sudija i fudbalski radnik iz Gradiške.

 


Posljednjem ispraćaju čovjeka koji je svim svojim bićem bio posvećen fudbalu, pored članova porodice, prisustvovali su prijatelji, poznanici, saradnici i radne kolege iz fudbalskih saveza Republike Srpske i područja Gradiška.

Zoran Vujat je preminuo u subotu poslije duge i teške bolesti u 53. godini. Rođen je 12. oktobra 1970. godine u Gradišci. Smrt ga je zatekla na poziciji generalnog sekretara Područnog Fudbalskog saveza Gradiška i člana Komisije za futsal Fudbalskog saveza BiH.

Imao je vedar duh i bio je šaljivdžija, posebno će svim radnim kolegama i saradnicima ostati u pamćenju negove doskočice i digresije. Republika Srpska i njen fudbal ostali su bez istinskog pregaoca i funkcionera kojem nikad, ni u kom vremenu ni trenutku ništa nije bilo teško, pogotovo da uradi za mlade reprezentativce Republike Srpske. Bio je i sekretar, i ekonom, i stručni konsultant i pozdan sagovornik u svakoj situaciji. Za njega nisu postojale nepremostive prepreke.

Neka ti je vječna slava i hvala za sve, nikada te nećemo zaboraviti Zorane Vujatu, prijatelju i saradniče.