XS
SM
MD
LG

Poznati parovi polufinala Kupa Republike Srpske

Rukometašice „Mire“ iz Prijedora igraće u polufinalu Kupa Republike Srpske protiv banjalučkog Borca, dok će u drugom susretu igrati igračice brčanskog Jedinstva i Knežopoljke iz Kozarske Dubice.

Ovako je odlučeno na izvlačenju polufinalnih parova koje je obavljeno u prostorijama Rukometnog saveza Republike Srpske u Banjaluci.

 Završni turnir igra se 8. aprila u Kozarskoj Dubici, a pobjednički trofej brane rukometašice Borca.

 – Mi smo i ovog puta obezbijedili novčane nagrade, pobjednik će dobiti 3.000, a poraženi finalista 2.000 maraka, a tu su i pehari i medalje. Naša je želja, ali i velika čast da pokrovitelj ove manifestacije bude predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. Isto tako želimo da se finale direktno prenosi putem Radio televizije Republike Srpske. Ono u što sam siguran, a to je, da će ovo biti istinski rukometni praznik u Kozarskoj Dubici – izjavio je predsjednik RS Srpske Marinko Umičević.

Marinko Umičević je pohvalio sudijsku organizaciju sa Borisom Šatordžijom na čelu zbog činjenice što besplatno sude kup takmičenje, a pohvale je uputio i koordinatoru Aleksandru Vrhovcu.