XS
SM
MD
LG

Ubjedljiv trijumf juniora Slavije

Juniori Slavije iz Istočnog Sarajeva savladali su danas Famosa 6:0 kao nominalni gosti u utakmici četvrtfinala grupe "Istok" U19 Kupa Republike Srpske u fudbalu.

Iako je Famos bio domaćin, utakmica se radi čuvanja terena u Vojkovićima igrala na terenu sa vještačkom travom FK Slavija, a mladi Sokolovi, koje je danas vodio Goran Popović, upisali su ubjedljivu pobjedu i opravdali ulogu favorita.

Dominirali su Sokolovi, primjetna je bila razlika u kvalitetu, a to se na kraju i odrazilo na sam rezultat. Nemanja Čvoro je načeo Motoriste u 13. minuti, a pred samo poluvrijeme Mihajlo Lubura pogađa za 2:0, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku susreta, po gol postižu Lazar Stjepić, Andrej Vukmanović, Damjan Koprivica, te još jednom Mihajlo Lubura za konačnih 6:0.

FAMOS - SLAVIJA 0:6 (0:2)
SRC "Slavija", teren sa vještačkom travom
Gledalaca: 50
Sudija: Marko Domazet (Istočno Sarajevo)
Strijelci: 0:1 Čvoro 13, 0.2 Lubura 40, 0.3 Stjepić 63, 0:4 Vukmanović 78, 0:5 Koprivica 80, 0:6 Lubura 81
Žuti kartoni: -

FAMOS: Lakić, Ma. Vukadin (od 73. Lubura), Gavrilović, Dragović, Mi. Vukadin (od 77. Brezo), Mastilo (od 77. Milidragović), Tomašević, Ančić, Drakul, Buljević, Mičić (od 75. Mrđa)

SLAVIJA: Vlačo, Pušara, Gojković, Stjepić (od 77. Koprivica), Đ. Golijanin (od 71. Vukmanović), Aškraba (od 63. L. Čelan), G. Čelan, M. Golijanin (od 71. Ristić), Čvoro (od 63. Maksić), Lubura