XS
SM
MD
LG

Ljeskovac spreman ua Regionalnu ligu

Područna liga Semberija polako ulazi u samu završnicu i do kraja šampionata ostala su još dva kola, nakon čega ce semberski ligaši na zasluženi odmor.

Novi šampion je ekipa Ljeskovca koja je ostvarila istorijski uspjeh i od sledeće sezone ce ova ekipa nastupati u Regionalnoj ligi Rs grupa Istok.

-Ova sezona je za naš klub koji je osnovan 1986. istorijska jer ćemo se po prvi put  takmičiti u Regionalnoj ligi Republike Srpske. Ove sezone smo pored rezultatskih uspjeha napravili mnogo toga i na polju same infrastrukture, instaliran je savremeni sistem za navodnjavanje terena, te tako nećemo imati problema u vrelim letnjim danima sa travnatom podlogom, a za vrlo kratko vrijeme ćemo renovirati i prostorije kluba kako bi sledeću sezonu svim ekipama koje budu nasi gosti bili dobri domaćini, izjavio je Mikica Čačanović generalni sekretar Ljeskovca.

Pored ekipe Ljeskovca, plasman u Regionalnu ligu Republike Srpske, grupa Istok ostvarili su šampion Područne lige Birač, ekipa Napretka iz Donjeg Šepka, kao i šampion Područne lige Posavina, ekipa Majevica iz Lopara.