XS
SM
MD
LG

Lopte poklon za “Bubamaru”

Marina Ševo, Zoran Lukač i Milenko Petrović

Nedavne poplave koje su pogodile Novi Grad nakon izlijevanja reke Une nanele su veliku štetu sportskom kompleksu “Mlakve”, Fudbalskom klubu Sloboda, prvoligašu Republike Srpske, ali i Školi fudbala “Bubamara”. Sportska oprema je devastirana, a muka koja je zadesila Novograđane nije ostavila nikog ravnodušnim.

 


Tako su sportski prijatelji iz Škole fudbala Mladosti iz Glamočana boravili u poseti “Bubamari” i doneli im donaciju, 20 fudbalskih lopti.
-Pokrenuli smo akciju prikupljanja novčanih sredstava i za priklupljen novac kupili smo 20 lopti, koje je rukovodstvo Škole fudbala “Bubamara” smatralo najpotrebnijim za sada. Iako smo u akciji prikupljanja sredstava za izgradnju pomoćnog terena, naši roditelji i fudbaleri rado su se odazvali akciji i pomoći našim drugarima iz Novog Grada. Nadamo se da će lopte na najbolji način iskoristiti mali fudbaleri, a naši članovi su položili još jedan ispit iz humanosti - istakao je Milenko Petrović, direktor Škole fudbala Mladost Glamočani.
Uz njega je “Bubamaru” posetila i Marina Ševo, trener u Glamočanima koja se družila sa najmlađim članovima Škole fudbala iz Novog Grada.
-Svakom kome možemo da pomognemo mi doniramo sportsku opremu, lopte, fudbal spaja ljude i dalje ćemo nastojati da pomažemo naše sportske prijatelje. Istinski nam je žao zbog svega onoga šta su Novograđani doživeli i preživeli - rekla je Marina Ševo.
Domaćini gostima iz Glamočana bili su Zlatko Jelisavac i Zoran Lukač, vlasnik i trener “Bubamare”.
-Zaista smo pozitivno iznenađeni i obradovala nas je ova donacija prijatelja iz Glamočana. Ovaj gest Mladosti nikada nećemo zaboraviti. U muci se poznaju prijatelji i dolaze do izražaja. Zaista, od srca veliko hvala i ova donacija će nam mnogo značiti posle poplava koje su nam odnele svu sportsku opremu i rekvizite – istakao je Zlatko Jelisavac.
Na njegove reči nadovezao se Zoran Lukač, nekadašnji fudbaler Slobode:
-Rešili smo veliki problem, dobili smo lopte i sada možemo da nastavimo rad naše Škole, da deca treniraju. Ovo je bila osnovna potreba, hvala Milenku petroviću i Marini Ševo ne poseti i prijateljstvu.