XS
SM
MD
LG

Inova osvojila turnir “Elite Volley”

Inova osvojila jak turnir FOTO: OK Inova

Odbojkašice Inove iz Banjaluke osvojile su prestižni i jako popularni turnir “Elite Volley Tournament Powered by Banjaluka volley” koji je odigran u Sportskoj dvorani Centar u Gradu na Vrbasu. Ostvarile su sve tri pobjede rezultatom po 2:1 u setovima.

 

 

Prvog dana turnira popularne Inovatorke su pobijedile obje utakmice i tako izborile plasman u finale turnira. U prvoj utakmici Inova je savladala ekipu “Elite Volley” koju čine miks perspektivnih djevojaka iz klubova regiona (Crvene yvezde, Obilića, Sarajeva, Doboja, Gradiške) zajedno sa pojačanjem iskusne djevojke iz SAD od 32 godine koja ima zavidnu karijeru u Francuskoj, Finskoj, a ujedno je i osvajačica CEV Kupa.

U drugoj utakmici, nakon izgubljenog prvog seta i velike borbe sa obje strane dolazi u prvi plan prava igra odbojkašice iz Banjaluke i savladan je američki koledž prva ekipa Klemsona koja igra prvu diviziju u Americi.

U posljednjoj finalnoj utakmici, Inova je pokazala kvalitet i savladala drugu ekipu Klemensona iz SAD, istim rezultatom 2:1.