XS
SM
MD
LG

Velike ambicije Crnog Vrha

Slobodan Crnadak

Crni Vrh iz Jaružana u svojoj debitantskoj sezoni na drugoligaškom zapadu imali su vrlo dobre rezultate, a sezonu su završili na osmom mjestu prvenstvene tabele s 43 boda.

Sportski direktor Crnog Vrha iz Jaružana Slobodan Crnadak rekao je da su zadovoljni sa prošlom sezonom, ali u novoj  žele da naprave dodatni iskorak, da se borba za sami vrh tabele.

"Mi smo zadovoljni tim rezultatom, osmo mjesto na tabeli za nas je uspjeh. Dolazimo iz male sredine. Zajedno sa predsjednikom  Miroslavom Ćetojevićem dogovorili smo se da naše ambicije budu daleko veće od prošle sezone. Želimo da sastavimo tim, dovoljno jak i kvalitetan da bude bar konkurentan za vrh tabele. Planiramo dovesti sedam - osam ozbiljnih igrača, koji bi trebali biti pojačanja za našu ekipu. Pozicije koje trebamo prioritetno pokriti su u veznom redu i pogotovo u napadu, jer smo postigli malo golova u protekloj sezoni. Uz to, planiramo dovesti i nekoliko mladih igrača za budućnost kluba. Dogovorili smo saradnje sa napadačem Milošem Kukićem, blizu smo dogovora sa Draganom Arežinom , Ognjenom Petrovićem i Ognjenom Savičićem ,a velika nam je želja krilni fudbaler Laktaša Nikola Babić. Nadam se da ćemo to sve uspjeti da ukomponujemo i da napravimo pravi tim koji će se boriti za vrh tabele".