XS
SM
MD
LG

Podrinje iz Tršića odigralo prvu pripremnu utakmicu

U nedelju, 6 avgusta 2023g. od 18h, Podrinje iz Tršića odigrao je prvu pripremnu utakmicu na svom stadionu protiv ekipe Čelopeka, koja se takmiči u Područnoj ligi Birač. Rezultat na kraju utakmice je bio nerešen 1:1 a strelac za Podrinje je bio je golgeter, Gligor Aćimović - Gile.
Podrinje je odigrao ovu  utakmicu oslabljen i u kombinovanom sastavu obzirom da nekoliko igrača iz opravdanih razloga nije došlo na utakmicu (M. Tešić, D. Radovanović, B. Lazić, S. Vidović i N. Stevanović) tako da trener Nestorović nije mogao na teren izvesti najboljih jedanest igrača. Zbog odsustva nekoliko igrača trener Podrinja Nestorović je imao samo jednog igrača na klupi za rezerve.
U prvom poluvremenu utakmice Podrinje je bio dosta bolji protivnik, imao je posed lopte i potpunu dominaciju na terenu, pa je tako stvorio nekoliko izglednih prilika za postizanje gola ali lopta nije završila u golu gostiju iz Čelopeka.  Imao je domaćin i jednu prečku ali mreža gostiju je mirovala. U drugom poluvremenu gosti iz Čelopeka su nakon nekoliko grešaka domaćih igrača imali tri izgledne šanse za postizanje gola čak i prečku ali mreža domaćina je mirovala. U finišu utakmice obje ekipe postižu golove, prvo gosti dolaze do vodjstva da bi Podrinje u samom finišu, posle kornera preko Gligora Aćimovića izjednačio rezultat 1:1 i postavio konačan rezultat utakmice.
Podrinje sledeću pripremnu utakmicu igra u sredu, 10 avgusta 2023g. takodje u Tršiću, protiv ekipe  Karakaja. Utakmica počinje u 18 časova.