XS
SM
MD
LG

Vico Zeljković u posjeti Višegradu i FK Drina HE

Vico Zeljković sa domaćinima u Višegradu FOTO: FSRS

Vico Zeljković, predsjednik Fudbalskog saveza Republike Srpske i prvi čovjek fudbala u BiH posjetio je danas Višegrad i Fudbalski klub Drina HE koji se takmiči u Drugoj ligi Republike Srpske, grupa istok.

 


Ovu posjetu Zeljković je upriličio u sklopu projekta “Obilaska i pomoći klubovima”, te je ovom prilikom uručio donaciju lopti višegradskom drugoligašu koji se priprema za veliki jubilej, proslavu vijeka postojanja i rada.
Domaćini Vici Zeljkoviću bili su načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević, direktor HE na Drini Nedeljko Perišić i predsjednik FK Drina HE Dejanom Krsmanovićem, koji su ga upoznali sa stanjem po pitanju infrastrukture na Gradskom stadionu u “Andrićevom gradu”, ali i daljim planovima i projektima razvoja kluba i sportskog života ove opštine.
-Sljedeće godine FK Drina HE iz Višegrada slavi 100 godina postojanja, a 2025. godine Višegrad će biti domaćin 60. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara. Tim povodom razgovarao sam načelnikom opštine Mladenom Đurevićem, direktorom HE na Drini Nedeljkom Perišićem i predsjednikom FK Drina HE Dejanom Krsmanovićem na koje načine fudbalski savezi Republike Srpske i BiH mogu da pruže podršku ovim događajima – istakao je Vico Zeljković.
Pored predsjednika Zeljkovića u fudbalskoj delegaciji Saveza bili su još Milorad Lale, predsjednik Područnog Fudbalskog saveza Istočno Sarajevo i savjetnik Marko Miličić.