XS
SM
MD
LG

Održana 27. redovna sjednica Izvršnog odbora

Detalj sa 27. sjednice Izvršnog odbora u Banjaluci FOTO: fsrs.org

Pod predsjedavanjem prvog potpredsjednika Dušana Markovića iz Bijeljine danas je u prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske u Banjaluci održana 27. redovna sjednica Izvršnog odbora.

 


-Zbog obaveza u Fudbalskom savezu BiH i aktuelnog biranja selektora predsjednik Vico Zeljković je na službenom putu u Sarajevu i ovim putem vas pozdravljam u njegovo ime i otvaram sjednicu Izvršnog odbora – istakao je potpredsjednik Dušan Marković uz konstataciju da postoji kvorum za današnju sjednicu.

Jednoglasno je usvojen Izvod iz zapisnika sa 26. sjednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Republike Srpske održane 18. avgusta 2023. godine u Banjaluci.

Razmatrane su i usvojene četiri odluke Komiteta za hitna pitanja Fudbalskog saveza Republike Srpske o izmjeni i dopuni Propozicija takmičenja omladinskih kvalitetnih liga FSRS pioniri i kadeti zapad, istok i jug za takmičarsku 2023/24. sezonu, dvije odluke i izmjeni i dopuni Propozicija takmičenja Prve lige FSRS za žene, takmičarska sezona 2023/24, kao i odluka o izmjenama i dopunama Pravilnika o sudijama i suđenju, uz određene sugestije.
Takođe, razmatrane su i usvojene Propozicije i kalendar takmičenja futsal lige za sezonu 2023/24, dok će o listi delegata Mile Mandić, zadužen od strane Izvršnog odbora, obavijestiti područne saveze o tome koji delegati mogu da budu na listi, a koji ne mogu.

Usvojen je i novi Pravilnik o visini taksa na žalbe u redovnim postupcima, kao i taksa na korištenje vandrednih pravnih sredstava u vanrednim pravnim postupcima.

Pod tačkom “tekuća pitanja” nije bilo kandidovanih predmeta.