XS
SM
MD
LG

Gačanke prejake za Paljanke

OK Gacko

U polufinalnom meču Kupa Republike Srpske večeras u Palama odbojkašice Jahorine u susretu sa Gačankama poražene su 0:3 i tako je ekipa ispod Lebršnika izborila plasman u finale u najmasovnijem takmičenju Srpske. 

U meču koji je trajao sat i devet minuta sastav iz Gacka, aktuelne prvakinje BiH pravdaju ulogu favorita i lako su obavile posao u tri seta 16:25, 13:25, i 12:25.

Pred oko 100 gledalaca utakmicu su sudili: Jovana Stanišić iz I.N.Sarajeva i internacionalni sudija Nikola Kozić iz Ljubinja, dok je delegat-kontrolor bio Dejan Kebara iz Foče.

Sudije pored aut linije bile su Tijana Veselinović i Tijana Kusmuk, a za zapisničkim stolom bila je Maša Jokić sve iz Pala.

Ekipe su igrale u sastavu:

Jahorina: Mirjana Kovačević, Ana Ognjenović, kapiten libero Katarina Klačar, Kristina Topić, Bojana Milidrag, Ana Đokanović, Anica Ninčić, libero Dragana Cicović, Marija Savić, Isidora Vuković, Sanja Jegdić, Helena Teodorović, Nina Bunjevac Treneri: Dejana Čvoro, Bojan Čvoro 

Gacko: Aleksandra Vuković, libero Sofija Lažetić, Anđela Soknić, Tamara Divljan, Jelena Stanimirović, Jovana Mastilović, Nataša Narančić, Ana Zubac, libero Marija Koprivica, kapiten Ana Gajić, Ivana Radović Treneri: Saša Slijepčević, Goran Koprivica 

Gačanke u finalu čekaju boljeg iz susreta aktuelnog branioca titule Bimal Jedinstva i banjalučkog Borca koji je na rasporedu sutra u Brčkom sa početkom u 18,00 časova.

Pred odbojkašicma Jahorine već u nedelju 29. oktobra slijedi novi izazov, u sklopu 6. kola prvenstva Republike Srpske u dvorani "Peki" u 16,00 časova dočekaće "Zvijezdašice" iz Obudovca.

OK Jahorina

 

Sudije, Jahorina - Gacko

Igračćice Gacka